Vytvořit účet

Košík

Zavřít

Žádné produkty v košíku.

Od roku 2018 jsme začali vyrábět vlastní masné produkty a rozhodli se jít cestou prodeje našeho kvalitního masa a masných výrobků přímému spotřebiteli.

 

Ve sklepení našeho rodinného domu jsme vybudovali nový moderní masozpracující provoz, splňující všechny přísné hygienické parametry. V současné době jsou zde zaměstnáni 4 lidé. Z toho jeden se stará o rozvoz našich výrobků až k Vám domů, přímo do Vašich rukou. Vyznáváme strategii, že masný výrobek má být pouze z masa, a ne z náhražek, které ostatní běžně používají. Složení všech našich výrobků je poměrně jednoduché, je to maso, sůl, koření. Všechny naše výrobky jsou zároveň bezlepkové. Při výrobě klademe důraz na původní technologické postupy, pracujeme s normami, které platily před padesáti lety, kdy žádné náhražky neexistovaly, a také s vlastní kreativitou. Některé výrobky jsme sami kompletně vytvořily a jsou naprostým originálem, například Jilemská klobása a Hovězí podkova. Jelikož naše výrobky neobsahují dodatečně vpichovanou vodu, což je u konkurence v dnešní době standard, mají podstatně delší trvanlivost a zároveň hmotnostně takovéhoto produktu dokážete sníst méně. Stačí Vám tedy stačí pět nožiček párků místo šesti. Dobu trvanlivosti ještě znásobujeme tím, že vše ukládáme do vakua. Pokud budete chtít u našich klobás ještě zintenzivnit chuť, stačí je prostě pověsit do pokojové teploty, kde proudí vzduch a ony bez problémů vyschnou, toto dokáže jenom dobře zpracovaná klobása z masa.

Snažíme se zákazníkovi nabídnout především naše velice kvalitní hovězí, které se vyloženě nabízí k výrobě steaků.

Jsme vybaveni zracím boxem, kde dokážeme maso zrát ve vakuu a zároveň stařit. Ptáte se, jaký je v tom rozdíl? Zrání ve vakuu nemá skoro žádné hmotnostní ztráty, za pomoci kyseliny mléčné dochází k postupnému měknutí masa, zrání trvá cca měsíc. Maso je měkčí, ale výsledný produkt po staření masa je úplně někde jinde. Při staření masa, i přes neustále hlídané proudění vzduchu a stabilní teplotě, dochází bohužel k obrovským ztrátám (30 – 40%), ale maso je po šesti týdnech tak kvalitní, že svojí měkkostí a chutí předčí i steak ze svíčkové. Takováto masa jsou konkurencí ceněna na více než tisíc korun za kilo, naše cena za kvalitnější produkt je zákazníkovi nakloněna podstatně více, viz stařené maso.

Back to Top